Έντεκα συμβουλές πριν τη μετακόμιση
12 Nov

Έντεκα συμβουλές πριν τη μετακόμιση

Η μετακόμιση αποτελεί μια επίπονη σωματικά αλλά και ψυχολογικά, διαδικασία και για να πραγματοποιηθεί με τον πιο ομαλό τρόπο θα πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις παρακάτω έντεκα συμβουλές για να γίνει η ζωή σου τις ημέρες της μετακόμισης, λίγο πιο εύκολη.

  1. Βγάλτε τη μπρίζα του ψυγείου σας τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη μεταφορά του από την μεταφορική εταιρεία. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που εάν δεν εκτελεστεί, μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά.
  2. Απεγκαταστήστε τα κλιματιστικά σας. Θα πρέπει να έχετε κατεβάσει όλα τα κλιματιστικά σας και φυσικά όχι εσείς, αλλά ένας επαγγελματίας ψυκτικός, ώστε να μην καταστραφούν.
  3. Να έχετε απεγκαταστήσει τα φωτιστικά σε κάθε δωμάτιο, καθώς και την ηλεκτρική κουζίνα. Φυσικά τις ενέργειες αυτές καλό είναι να τις αναλάβει ένας ηλεκτρολόγος.
  4. Να έχετε απεγκαταστήσει το πλυντήριο πιάτων στην κουζίνα σας, αλλά και το πλυντήριο ρούχων μόνο με την βοήθεια του υδραυλικού σας.
  5. Να έχετε αφαιρέσει τα κουρτινόξυλα. Ίσως τα κουρτινόξυλα να είναι το τελευταίο πράγμα που σας πηγαίνει στο νου κατά τη μετακόμιση, αλλά και αυτά απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Δεν θα είναι εύκολο για εσάς τελευταία ημέρα να βρίσκεστε πάνω σε σκάλες για να τα αφαιρέσετε.
  6. Να έχετε τοποθετήσει σε κούτες προσεκτικά όλα τα αντικείμενα οξείας όπως είναι τα υαλικά σας.
  7. Να έχετε τοποθετήσει τα ενδύματα και τα υποδήματα σας σε κούτες με προσεκτικό τρόπο. Κρίμα να αφήσεις στο παλιό σου σπίτι ρούχα που αγαπάς.
  8. Να έχετε αποσυναρμολογήσει τα έπιπλα σας, όπως το σύνθετο, τις καρέκλες, τα τραπέζια, την κρεβατοκάμαρα σας, κτλ. Προμηθευθείτε φυσαλίδες από τη μεταφορική σας εταιρεία για να τα αμπαλάρετε, ώστε να προλάβετε τυχόν φθορές.
  9. Στις τηλεοράσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αμπαλάρισμα με φυσαλίδες.
  10. Η νέα σας κατοικία να έχει ήδη καθαριστεί, ώστε όταν καταφθάσετε με τα πράγματα σας ,να τα βάλετε άμεσα στη θέση τους.
  11. Ο μεταφορέας να φέρει ασφάλεια αστικής ευθύνης για να καλύψει τις ζημιές ,εφόσον προκληθούν.

Comments (No Responses )

No comments yet.

Χρυσός Μεταφορική © All Rights Reserved.2024

Powered by Hellas Web