Μετακόμιση και μεταφορά πιάνου σε άλλη περιοχή
19 Nov

Μετακόμιση και μεταφορά πιάνου σε άλλη περιοχή

Μπορεί να φαντάζει δύσκολη διαδικασία η μεταφορά πιάνου από το παλιό σας μαγαζί ή σπίτι, σε καινούργιο χώρο, όμως η διαδικασία αυτή για τους ειδικούς της μετακόμισης αποτελεί μια πολύ εύκολη διαδικασία.

Το πιάνο αποτελείται από πολλά και εύθραυστα κομμάτια και μόνο ο ειδικός θα πρέπει να αναλάβει το πακετάρισμα και την μεταφορά του. Η μεταφορά του από εσάς ή άλλα συγγενικά και φιλικά άτομα θα οδηγήσει σε ζημιές. Η μεταφορά ενός τέτοιου επίπλου, οργάνου μουσικής, απαιτεί τον σωστό εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να επιτευχθεί με επιτυχία.
Εάν θέλετε να το αμπαλάρετε μόνοι σας, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές κουβέρτες ώστε να το τυλίξετε. Έτσι θα αποφευχθούν γρατζουνιές στην επιφάνια του και δεν θα φθαρούν και οι τοίχοι σε περίπτωση σύγκρουσης.

Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις ρόδες του πιάνου. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Εάν λειτουργούν σωστά, η μεταφορά του πιάνου θα είναι ακόμα πιο εύκολη.
Πριν την μεταφορά του πιάνου θα πρέπει να ελέγξετε το σημείο από το οποίο θα περάσει το μουσικό αυτό όργανο. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν χαλιά, νερά και αντικείμενα στο δάπεδο τα οποία θα δυσχεραίνουν την διαδικασία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τόνος του πιάνου δεν επηρεάζεται από την μεταφορά του πιάνου, αλλά από τον νέο χώρο ο οποίος μπορεί να έχει υγρασία ή άλλη θερμοκρασία. Εάν λοιπόν θέλετε να κουρδίσετε το πιάνο σας, κάντε το αφού έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση.

Comments (No Responses )

No comments yet.

Χρυσός Μεταφορική © All Rights Reserved.2024

Powered by Hellas Web