Μετακόμιση – χρήσιμες συμβουλές
17 Dec

Μετακόμιση – χρήσιμες συμβουλές

Οι μετακομίσεις γίνονται κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι όταν τα παιδιά σταματούν το σχολείο και ο καιρός επίσης το επιτρέπει. Η μετακόμιση δεν αποτελεί μια εύκολη διαδικασία, ενώ κάποιος όταν σκέφτεται την διαδικασία αυτή έχει στο μυαλό του ένα χάος.

Τι θα πρέπει όμως να κάνει κάποιος που σκοπεύει να μετακομίσει για να κυλίσουν όλα ομαλά;
Αρχικά θα πρέπει να βάλετε όλα τα εύθραυστα υλικά σε ομάδες. Αφού τα τυλίξετε με αεροπλαστ μπορείτε να τα βάλετε σε κούτες. Όσα από αυτά φυσικά χωράνε στις κούτες. Έξω από την κούτα θα πρέπει να γραφτεί η λέξη «εύθραυστο» για να δώσει και την ανάλογη προσοχή το άτομο που θα τις κουβαλήσει.

Αφού έχετε βάλει τα πράγματα σας στις κούτες, θα πρέπει τώρα να τις κλείσετε με μια μεγάλη και φαρδιά μονωτική ταινία και να την χρησιμοποιήσετε σταυρωτά ώστε να μην ανοίξει κατά την μεταφορά.
Σε κάθε κούτα θα πρέπει να είναι γραμμένο το τι περιέχει αλλά και το δωμάτιο στο οποίο θα πρέπει να τοποθετηθεί.

Μπορείτε να ετοιμάσετε τις κούτες σου με βάση της ανάγκες σας αλλά και της οικογένειας σας. Για παράδειγμα δεν θα βάλετε την οδοντόκρεμα από την πρώτη κιόλας ημέρα στην κούτα, καθώς είναι απαραίτητη.

Οι μεταφορείς είναι αυτοί που αναλαμβάνουν τα μεγάλα αντικείμενα. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως εφόσον έχετε γλάστρες θα πρέπει το χώμα να είναι καλά στραγγισμένο, ώστε να μην λερωθούν τα πράγματα σας.

Comments (No Responses )

No comments yet.

Χρυσός Μεταφορική © All Rights Reserved.2024

Powered by Hellas Web